De Verfzaak

Onze Vestigingen

De Verfzaak is een gespecialiseerde groot- en detailhandel in verf en behang, gevestigd in zowel Limburg als Brabant: Bij alle vestigingen van De Verfzaak werken specialisten die je met alle vragen over verf en behang kunnen assisteren. Zo helpen ze je om een goede keuze te maken bij het kiezen van verf kleuren, kwaliteit, ondergrond behandeling, combinaties van verf en behang en nog veel meer.

Ons Assortiment

De Verfzaak is een moderne onderneming en speelt zoveel mogelijk in op de hedendaagse behoefte van haar klanten. Je vindt er het grootste assortiment producten in verf, behang, laminaat en toebehoren. Van vrijwel alle kwaliteitsmerken zijn in alle vestigingen altijd de gewenste producten uit voorraad leverbaar.

Webshop

Als extra service kan er ook via onze webshop besteld worden. Niet geheel onbelangrijk is de prijs, deze is bij De Verfzaak altijd scherp. De Verfzaak heeft als motto “Meer voor Minder”. Door de inkoop van grote volumes is De Verfzaak altijd in staat om een aantrekkelijke korting te geven op de adviesprijzen. Tijdens product acties kan deze oplopen tot wel 40%! De Verfzaak heeft dus niet alleen het grootste assortiment maar vaak ook de laagste prijzen van Nederland!

Vragen over Verf en Behang

Naast onze webshop, die begin 2017 in een volledig nieuw jasje wordt gegoten, beschikt De Verfzaak ook over een informatief platform waarbij je met al je vragen over verf terecht kan. Wil je weten hoe je bijvoorbeeld een muur met nicotine aanslag het beste kunt behandelen? Welke grondverf je nodig hebt voor jouw verfklus? Je vindt het allemaal op Verfkennis.nl, hét informatieve platform voor al jouw verfklussen!   Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe webshop? Meld je dan nu aan en ontvang een bericht zodra onze nieuwe site de lucht in gaat. Op dit platform vind je vanaf 2017 het meest veelzijdige assortiment tegen de scherpste prijzen van het web!